Home / Bronkhorst / Succes voor IJsselruiters

Succes voor IJsselruiters

BRUMMEN – De IJsselruiters uit Brummen hebben goed gepresteerd op de eerste springselectiewedstrijd van dit seizoen. In klasse B wonnen Yvonne Breukink met Amberlina JB en Dominique Dost van Annemoon (foto) de eerste en tweede plaats in de strijd om een startbewijs voor de regionale kampioenschappen. Kevin Berends en won met Annemiek de derde prijs in de klasse B, maar rijdt in de klasse L voor de selectie. In de klasse B dressuur scoorde Kim Mentink met Arichitas maar liefst tweehonderd punten en behaalde daarmee de eerste prijs.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.