Home / Angerlo / Ikebanakunst in Angerlose kerk

Ikebanakunst in Angerlose kerk

Leden van de Ikebanagroep uit Doetinchem exposeren vanaf zaterdag 29 mei in de Galluskerk aan de Dorpsstraat in Angerlo. Tot en met zondag 6 juni is de expositie vrij toegankelijk op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur. Ikebana is een vorm van beeldende kunst met bloemen. Door de eeuwen heen hebben Japanse meesters nauwkeurige voorschriften ontwikkeld om de natuurlijke vormen en lijnen van planten te respecteren en in overeenstemming te brengen met de ruimte waarin het uiteindelijke arrangement een plaats krijgt.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.