Home / Angerlo / Controle-op-verzoek: 22 boetes

Controle-op-verzoek: 22 boetes

ANGERLO – Het verkeershandhavingsteam van de politie Gelderland-Midden heeft woensdag 19 mei een snelheidscontrole gehouden op de Bingerdenseweg. De controle kwam tot stand na klachten van omwonende over de gereden snelheid. Er werden tussen kwart voor tien en kwart voor drie 2566 passanten gecontroleerd op snelheid. Hiervan werden er 22 beboet. De hoogst gemeten snelheid was 108 km/u waar 80 km/u is toegestaan.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.