Home / Velp / Zomerbridge bij Doublet

Zomerbridge bij Doublet

VELP – Bridgeclub Doublet in Velp houdt van maandag 31 mei tot en met 28 juni een vijftal bridgeavonden voor leden, niet-leden, thuisbridgers, liefhebbers en leden van andere verenigingen. Deze zomerbridgecompetitie wordt gehouden in trefpunt de Elleboog in Nieuw-Schhonoord in Velp. Het bridgen begint om 19.30 uur; wie mee bridget, dient om 19.20 uur binnen te zijn. Elke avond krijgt het winnende paar ieder een fles wijn. Individueel opgeven kan ook, dan wordt er voor een bridgepartner gezorgd. De kosten bedragen 1,50 euro voor niet-leden. Aanmelden kan tot 13.00 uur van de speeldag bij Gerard Witjes via tel. 026 – 4953859.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.