Home / Giesbeek / Giese toren voorzien van klok

Giese toren voorzien van klok

De nieuwe kerktoren van Giesbeek is nu echt compleet. Maandag 17 mei zijn de klokken omhoog gehesen. Dit werd natuurlijk gedaan tijdens een feestelijke bijeenkomst. De kinderen van de Paulusschool stonden op het tegenovergelegen schoolplein het werk te bekijken. Een enorme kraan hees de klokken omhoog en tegelijk lieten de kinderen bijna vierhonderd ballonnen los, die de grauwe lucht een vrolijk aanzien gaven. Eenmaal op hun plaats lieten de klokken horen hoe prachtig ze klinken. Het ophangen van de klokken was een belangrijk moment in de bouw van de toren, die op 31 oktober officieel wordt geopend. Met de bouw is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan om het dorpsaangezicht te verfraaien en de kerk ‘af te maken’.

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.