Home / Dieren / Winnaars van Kaartvereniging Theothorne

Winnaars van Kaartvereniging Theothorne

Het seizoen van Kaartvereniging Theothorne zit er weer op en de winnaars zijn bekend. Bij het klaverjassen was de heer H. Konings het sterkst, gevolgd door mevouw H. Barink en de heer H. Corbeek. Mevrouw B. vd Heijden heeft het jokeren gewonnen. De dames N. de Boer en L. Smeier werden tweede en derde. Het nieuwe seizoen begint op maandag 6 september. Er wordt dan gespeeld vanaf 19.30 uur in de Oase. Nieuwe leden zijn altijd welkom om eens vrijblijvend een avondje te komen kijken.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.