Kunst op de Boomgaard

Op beide locaties van CBS de Boomgaard in Dieren is gestart met het project Kunst. Het startschot is gegeven door een schitterend kunstwerk te onthullen op de Boomgaard Zuid. Dit schilderij is gemaakt door Hermien Gielen en Liesbeth Ruizendaal. De komende weken gaan kinderen van beide scholen op zoek naar Kunst, de betekenis hiervan, de verschillende stromingen en de invloed die kunst kan hebben op mensen. Tijdens de beeldenspeurtocht ontdekken de jongens en meisjes dat er rondom het Callunaplein veel kunst te zien is. Ook worden bezoekjes gebracht aan ateliers en gaan de kleuters naar het Kröller – Müller Museum.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.