Sponsors Velps Golftoernooi steunen hospice Rozenheuvel

VELP – Het achtste Velp Golf Open Toernooi 2010 vindt op 31 mei plaats. Vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid vanuit de organisatie en de deelnemers wordt dit evenement, net als vorig, gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is de keus gevallen op Hospice Rozenheuvel in Rozendaal. Dit gasthuis biedt palliatieve zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven.
Tijdens het toernooi komt er een donateurs/sponsorbord te hangen waarop bedrijven hun bedrijfsnaam of logo kunnen laten plaatsen. Hiervoor betalen zij 50 euro per plaatsing. De opbrengst komt geheel ten goede aan het goede doel. Ook van het inschrijfgeld van de deelnemers wordt een deel afgestaan aan de Hospice.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.