Home / Doesburg / Doesburgse haven vol

Doesburgse haven vol

DOESBURG – In het weekend trotseerden velen passanten met pleziervaartuigen de koude om de Doesburgse Mostermiddag te bezoeken. Jammer was het dat er al vroeg ‘nee’ verkocht moest worden door havenmeester Ab Schrader. De plekken aan de steigers waren snel bezet. Niet zozeer de hoeveelheid schepen is hier debet aan, maar juist de afmetingen van de schepen die steeds groter in formaat zijn. De foto van Pascal Kousbroek laat dat goed zien. Uitbreiding is volgens de havenmeester dan ook een bittere noodzaak, om tegemoet te komen aan de vele toeristen, die op deze wijze Doesburg bezoeken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.