Hardlopen van Parijs naar Rotterdam

DIEREN / EERBEEK – Nog een paar dagen en dan gaat RoutIt, team 259, op pad om samen met 274 andere teams de negentiende editie van de Roparun te lopen. 24 mannen uit de regio Dieren en Eerbeek gaan deze monstertocht voor de derde maal ondernemen. Ruim 530 kilometer hardlopen in een non-stop estafette. De deelnemers starten zaterdag 22 mei in Parijs en finishen op Tweede pinksterdag in Rotterdam.
Natuurlijk doen zij dit niet voor niets. Met het leveren van deze prestatie zamelen de teams geld in om mensen die aan kanker leiden een zo waardig mogelijk leven te laten leiden. Vrijwel alle leden van de deelnemende teams heben de gevolgen van kanker in hun naaste omgeving meegemaakt en zijn daarom enorm gemotiveerd om aan deze tocht deel te nemen.
Diverse winkeliers in Eerbeek, Dieren en Doesburg sponsoren het team met nuttige zaken. Slagerij geert van de Horst, Supermarkt Heine Super de Boer en evert Klaassen groenteman op de weekmarkt in Eerbeek, samen met supermarkten AH, COOP, Geersing Spar en EMTE, Echte bakker Dick Wanningen uit Dieren (foto) en AH in Doesburg hebben er voor gzorgd dat de deelnemers van RoutIt niets te kort komen tijdens de tocht.

www.roparun.nl
www.ream259.nl
www.twitter.com/stg_roparun 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.