Gemeente werkt aan veiliger station in Dieren

DIEREN – Het college van de gemeente Rheden heeft een onderzoek ingesteld om de veiligheid op het station in Dieren te vergroten. Rheden heeft hiervoor gesprekken gevoerd met de NS, ProRail en de politie.

Naar aanleiding van deze gesprekken gaat de gemeente een aantal maatregelen nemen. Bij de parkeerplaatsen komt betere verlichting en wordt het groen bijgewerkt. Ook worden bij het station fietswrakken verwijderd. De gemeente is nog met de NS en ProRail in gesprek over de maatregelen die onder hun verantwoordelijkheid vallen, zoals het plaatsen van een spiegel in de tunnel bij het station en het verwijderen van graffiti. De NS heeft onlangs besloten om tijdelijk cameratoezicht in te stellen op de perrons en om de discotrein op zaterdagnacht niet meer te laten rijden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.