Home / Spankeren / Moedige dauwtrappers in Spankeren

Moedige dauwtrappers in Spankeren

SPANKEREN – Dauwtrappen op Hemelvaartsdag is in spankeren al jaren niet meer weg te denken. Donderdag was het weer zover. Ondanks het koude weer zijn er toch nog 70 moedige dauwtrappers gestart, wel werden de handschoenen dankbaar gebruikt. Een mooie route zorgde voor een geslaagde fietstocht en tevreden deelnemers.
De Werkgroep Dauwtrappen Spankeren wil de traditie in stand houden en zo mogelijk wat meer aankleden met activiteiten tijdens de rit. Daarvoor is het nodig dat er uitbreiding van de werkgroep komt. Wie bereid is medewerking te verlenen, kan bellen naar tel. 06 – 25367778.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.