Man gewond bij bedrijfsongeval in Rheden

RHEDEN – Een 26-jarige Arnhemmer is in de vroege ochtenduren van maandag 17 mei gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Rheden. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Het slachtoffer was rond kwart over drie bezig met takelwerkzaamheden in een bedrijfshal aan de Havelandseweg. Daarbij werd een turbine opgehesen. Vermoedelijk is een van de bevestigingsbanden losgeraakt, waarna een onderdeel van de turbine viel en gedeeltelijk op het slachtoffer terecht kwam. De gewonde Arnhemmer is per ambulance naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. De Arbeidsinspectie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.