Home / Eerbeek / Volksdansen tijdens laatste ANBO middag

Volksdansen tijdens laatste ANBO middag

EERBEEK – Voorzitter Annie Wiggers van de ANBO afdeling Eerbeek kon vrijdag ruim 140 leden begroeten tijdens de laatste ANBO middag van het seizoen. Na een kort welkomswoord werd de zaal vrijgemaakt voor volksdansgroep Zarazan. Ook de leden werden bij het dansen betrokken en men genoot met volle teugen. De twee oudste aanwezigen leden (91 en 87 jaar) werden met een bloemendans vereerd. N de pauze werd ook het laatste potje bingo nog gespeeld, waarbij weer mooie prijzen zijn gewonnen. Na het dankwoord werd iedereen een goede vakantie toegewenst.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.