Lily Kok steelt show in Eerbeek

EERBEEK – Zondagmiddag was de muziekkoepel in Eerbeek weer de ‘place-to-be’. Het Delta Combo van Chris van Huffelen met zijn Wersi-concertorgel, vergezeld door excellente gitaar, saxofoon en dwarsfluit solisten (Henk van Kesteren en Ger Ruitenberg) brachten een zeer gevarieerd repertoire van werkelijk grootse klasse.
De grote verrassing bleek zangeres Lily Kok, de vedette van de vroegere Sleeswijk Revue. Met haar prachtige stem en stralende verschijning leek zij zo van de Revue naar Eerbeek gekomen te zijn.
Zij vertolkte een scala van liedjes, songs en chansons, zoals "Stay with me" (Vicky Brown) en "Non je ne regrette rien"(Edith Piaff) en met Vera Lyn’s "We’ll meet again" beloofde ze volgend jaar graag weer terug te komen naar Eerbeek. Misschien dè kans voor allen die dit concert gemist hebben.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.