Home / Dieren / Scouting Dieren naar Scouts2Day

Scouting Dieren naar Scouts2Day

DIEREN – De Dolfijnen van Scouting Dieren zijn onlangs afgereisd naar Utrecht om samen met 21.000 andere scouts uit het land mee te oden aan het jubileumfeest Scouts2Day. In de trein vulde een hele coupé zich met blauwe uniformen, maar in Utrecht leek het wel of er alleen maar scouts waren. De Dierense groep is bij Oog in Al geweest, maar ook bij de Jaarbeurs, Lepelenburg, Moreelsepark, NeudeLive en de Transwijk waren veel scouts te vinden. Er was voor iedere leeftijdscategorie een programma opgezet, zodat er voor iedereen een uitdaging was. Op het terrein was bijvoorbeeld een reusachtig doolhof en een groot springkussen. Na de lunch stond een circusshow en een optreden van Nick en Simon op het programma.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.