Home / Dieren / Politie zoekt getuigen mishandeling agenten

Politie zoekt getuigen mishandeling agenten

DIEREN – In de nacht voorafgaand aan 30 april (Koninginnedag) vond er een vechtpartij plaats op het station te Dieren. Hierbij raakten twee politiemensen licht gewond. Zij hebben aangifte gedaan. De Spoorwegpolitie zoekt getuigen.

In de nacht van 29 op 30 april omstreeks 02.45 uur vertrok de nachttrein vanaf station Arnhem in de richting van Zutphen. In de trein zaten voornamelijk jongeren die ‘Koninginnenach’ hadden gevierd in Arnhem. Op het station in Dieren stapte een groep mensen uit. De sfeer was toen al gespannen. Er ontstond een ruzie tussen de reeds uitgestapte groep en de groep die nog in de trein zat, die naar Zutphen wilde vertrekken. Dit vertrek liet echter even op zich wachten omdat er aan de noodrem was getrokken. Op enig moment ontstond er een vechtpartij tussen de 2 groepen. Politiemensen van de regio Gelderland-Midden waren snel ter plaatse en wisten de groepen aanvankelijk te scheiden. Hierna keerde de voltallige groep zich tegen de politie, waarbij het nodige geweld werd gebruikt. Twee politieagenten raakten licht gewond. Er werd onder andere met bierflessen gegooid naar de politie. De politie is op zoek naar getuigen die iets kunnen vertellen over wat er die nacht is gebeurd. Getuigen kunnen bellen met de Dienst Spoorwegpolitie van het KLPD in Arnhem: 026-3556933.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.