Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen met eigen productenlijn

Sportclub Brummen met eigen productenlijn

BRUMMEN – In het kader van het aanstaand 100-jarig bestaan heeft de jubileumcommissie van Sportclub Brummen, in samenspraak met Wouter van den Bunt van Super de Boer, een kleine productenlijn samengesteld. Deze producten worden voor het eerst gepresenteerd tijdens de Pinkstermarkt op maandag 24 mei en zijn daarna verkrijgbaar bij Super de Boer Van de Bunt. Sportclub Brummen heeft in de Ambachtstraat een tweetal kramen. Er worden Brummense voetballen (pepermuntballen), blikken voetbalkoorts (gemengde drop), voetbalhaver (studentenhaver), Brummense stroopwafels, Brummeljam en speciale Sportclub Brummen-jubileumwijnen aangeboden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.