Home / Loenen / Twee jongens aangehouden na vechtpartij

Twee jongens aangehouden na vechtpartij

LOENEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee jongens (16- en 18-jaar) uit de gemeente Apeldoorn aangehouden. De twee waren betrokken bij een vechtpartij aan de Beekbergerweg in Loenen.
De politie kreeg om 00.05 uur de melding van de vechtpartij tussen twee groepen jongeren. Eén van de jongeren liep verwondingen op aan zijn gezicht. De twee jongens waren mogelijk betrokken bij deze mishandeling. Zij werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau zijn de twee ingesloten voor nader verhoor.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.