Home / Dieren / Gazelle D1 kampioen

Gazelle D1 kampioen

DIEREN – Na een geweldig seizoen is het D1-elftal van Gazelle Nieuwland in Dieren kampioen geworden in de 2e klasse en daarmee rechtstreeks gepromoveerd naar de 1e klasse. Een geweldige prestatie van spelers en technische staf, temeer daar er in de competitie geen enkele wedstrijd werd verloren. De laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen concurrent SML, zou de beslissing moeten brengen, maar omdat de ploeg uit Arnhem een week eerder onverwacht had verloren, was Gazelle al vóór die laatste wedstrijd kampioen. Natuurlijk wilden de jongens uit Dieren desondanks in de laatste wedstrijd nog even laten zien dat ze de terechte kampioen zijn. En dat deden ze dan ook. Door drie wonderschone doelpunten van Danny, Ruben O. en Ruben G. werd een onvergetelijk seizoen met een mooie overwinning afgesloten. Spelers en begeleiders ontvingen de kampioensmedaille. En op een prachtig versierde platte kar werd een zegetocht door Dieren gemaakt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.