Home / Dieren / Eén minuut gratis winkelen

Eén minuut gratis winkelen

 Nou is schutterskoning worden op zich al een eer, maar als daar nog een leuke prijs aan verbonden is, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Guus le Conge schoot op Koninginnedag de vogel naar beneden en mocht daarom met zijn partner een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in Dieren. Gerrit Dorland heette het koppel welkom en wenste hen veel succes bij de ‘boodschappen’. Dit was niet alleen leuk om te doen, maar ook bijzonder lucratief als je het goed aanpakt. Guus maakte een klapper van maar liefst 425 euro, mede dankzij een groot aantal vaatjes voor de beertender. Met een lekker koel biertje kan hij prima nagenieten van het schutterskoningschap – foto Marc Pluim

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.