Home / Bronkhorst / Politieman in Brummen gewond bij vechtpartij

Politieman in Brummen gewond bij vechtpartij

BRUMMEN – De politie heeft zaterdagavond twee mannen (33- en 34-jaar) uit Brummen aangehouden. De 33-jarige man deelde een kopstoot uit aan een agent. De 34-jarige is aangehouden omdat hij het werk van de beveiliging en politie belemmerde.

Beveiligingsmedewerkers zagen omstreeks 21.00 uur dat de 33-jarige man in de Zegerijstraat in Brummen een auto beschadigde. Hierop werd hij aangesproken. De man reageerde agressief en schopte een beveiliger. De figuur kon in bedwang worden gehouden en overgedragen aan de politie. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij gaf een agent een kopstoot waardoor deze gewond raakte en zich onder doktersbehandeling moest laten stellen. De 34-jarige man bemoeide zich met de aanhouding van de andere man en werd ook meegenomen naar het politiebureau. Beide mannen zijn ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.