Home / Bronkhorst / Man aangehouden vernielen ruit

Man aangehouden vernielen ruit

BRUMMEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 37-jarige man uit de gemeente Brummen aangehouden voor het vernielen van een ruit van een woning aan de Buijinkstraatje in Brummen. De politie kreeg om 03.10 uur de melding. Een getuige zag dat de man een ruit vernielde van de woning. De politie trof de man in de omgeving aan. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.