Home / Klarenbeek / Mei! Bij Krepel

Mei! Bij Krepel

KLARENBEEK – Drie gerenommeerde kunstenaars uit Zutphen en omgeving vieren Mei! Bij Krepel in Galerie Bij Krepel in Klarenbeek. Ieder op zijn/haar eigen kunstzinnige en inspirerende wijze. Bert Strijbos schildert sinds 1992 plein-air en de nabije omgeving van Zutphen is zijn inspiratie, Gerrit Roosjen schildert voornamelijk met olieverf en haalt zijn onderwerpen uit de omringende natuur en Anneke van Wendel de Joode maakt voornamelijk potlood- en borduurtekeningen en gaat vaak over het verbeelden van gevoelens en associatieve gedachten. De expositie is tot en met 30 mei te bezichtigen, op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Ook Tweede pinksterdag, 24 mei, is de expositie te bewonderen.

www.bijkrepel.nl
Tel. 055 – 3011103
E-mail. info@bijkrepel.nl
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.