Mei! Bij Krepel

KLARENBEEK – Drie gerenommeerde kunstenaars uit Zutphen en omgeving vieren Mei! Bij Krepel in Galerie Bij Krepel in Klarenbeek. Ieder op zijn/haar eigen kunstzinnige en inspirerende wijze. Bert Strijbos schildert sinds 1992 plein-air en de nabije omgeving van Zutphen is zijn inspiratie, Gerrit Roosjen schildert voornamelijk met olieverf en haalt zijn onderwerpen uit de omringende natuur en Anneke van Wendel de Joode maakt voornamelijk potlood- en borduurtekeningen en gaat vaak over het verbeelden van gevoelens en associatieve gedachten. De expositie is tot en met 30 mei te bezichtigen, op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Ook Tweede pinksterdag, 24 mei, is de expositie te bewonderen.

www.bijkrepel.nl
Tel. 055 – 3011103
E-mail. info@bijkrepel.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.