Home / Eerbeek / Gratis workshop digitaal fotoalbum maken

Gratis workshop digitaal fotoalbum maken

EERBEEK – Elzebet Veenendaal Foto in Eerbeek houdt op verschillende data een workshop digitaal fotoalbum maken. Men betaalt alleen de kosten van het fotoboek (30 bij 30 centumeter) en de verzend- en administratiekosten, samen 55 euro. Tijdens de workshop werkt men met eigen laptops. In twee avonden wordt uitgelegd hoe eenvoudig het is om een persoonlijk fotoalbum te maken. De workshops worden gegeven op 28 en 30 juni, 29 juni en 1 juli, 30 augustus en 1 september, 31 augustus en 2 augustus, 20 september en 22 september en 21 september en 23 september, in de ochtend van 09.30 tot 12.00 uur en in de avond van 19.00 tot 21.30 uur.

Tel. 0313 – 437140
www.foto-ev.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.