Home / Doesburg / D2 SC Doesburg kampioen

D2 SC Doesburg kampioen

DOESBURG – De D2 van Sc Doesburg is kampioen geworden. Woensdagavond moest er op het sportpark gewonnen of gelijk gespeeld worden tegen RKPSC uit Pannerden om dit te bereiken. Doesburg kwam eerst op voorsprong, maar moest daarna tegen een 2-3 achterstand aankijken. Een benutte penalty van Jonno zorgde voor de 3-3 eindstand en dus was het groot feest met bloemen en een beker voor het team, bestaande uit (foto. V.l.n.r.) Robin G., trainer Manfred, Jelal, Robin S. Ismael, Kenny, leider Joepa, Furkan, Turban, trainer Jos en Maxim en zittend v.l.n.r. Mike, Daan, Baris, Jonno, Dylan en Umutcan.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.