Home / Velp / Welkomstactie wijkvernieuwing Velp-Zuid

Welkomstactie wijkvernieuwing Velp-Zuid

VELP – De gemeente Rheden, woningcorporatie Vivare en het wijkplatform zijn bezig met de wijkvernieuwing in Velp-Zuid; de welkomstactie maakt daar deel van uit. Vrijwilligers bieden daarom nu een informatiepakket aan, aan mensen die onlangs verhuisd zijn. In die pakketten zitten een overzichtelijke plattegrond, informatie van verschillende organisaties en leuke kortingsbonnen. De adressen van nieuwe bewoners zijn door de gemeente en Vivare verstrekt. Er zijn nu door enkele vrijwilligers 100 pakketten uitgereikt, maar dat zij zijn nog niet klaar. Inwoners van Velp-Zuid die als bezoek-vrijwilliger willen meewerken, iedereen die nieuwsgierig is naar de actie en iedereen die een pakket in ontvangst wil nemen, kan voor 1 juni contact opnemen met Peter van Zanten via e-mail. p.van.zanten@carion.nl of via tel. 026 – 3645202.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.