Welkomstactie wijkvernieuwing Velp-Zuid

VELP – De gemeente Rheden, woningcorporatie Vivare en het wijkplatform zijn bezig met de wijkvernieuwing in Velp-Zuid; de welkomstactie maakt daar deel van uit. Vrijwilligers bieden daarom nu een informatiepakket aan, aan mensen die onlangs verhuisd zijn. In die pakketten zitten een overzichtelijke plattegrond, informatie van verschillende organisaties en leuke kortingsbonnen. De adressen van nieuwe bewoners zijn door de gemeente en Vivare verstrekt. Er zijn nu door enkele vrijwilligers 100 pakketten uitgereikt, maar dat zij zijn nog niet klaar. Inwoners van Velp-Zuid die als bezoek-vrijwilliger willen meewerken, iedereen die nieuwsgierig is naar de actie en iedereen die een pakket in ontvangst wil nemen, kan voor 1 juni contact opnemen met Peter van Zanten via e-mail. p.van.zanten@carion.nl of via tel. 026 – 3645202.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.