Vrouw gewond na val snorfiets

VELP – Op de Beekhuizenseweg in Velp heeft donderdag rond 14.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een snorfiets en een auto. Hierbij liep een 18-jarige vrouw verwondingen op.

Een 60-jarige bestuurder uit Velp reed op de Beekhuizensweg. Hij wilde de Pinkenbergseweg inslaan waarbij hij op een snorfiets in reed. De man verklaarde de snorfiets over het hoofd te hebben gezien. De snorfiets kwam ten val, waardoor de bestuurster, een 18-jarige Arnhemse vrouw, verwondingen aan haar arm opliep . De bijrijdster, een 15-jarig meisje uit dezelfde woonplaats kwam met de schrik vrij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.