Velpenaar (19) in woning overvallen

VELP – Drie tot dusver onbekende mannen hebben in de vroege ochtenduren van vrijdag 14 mei een 19-jarige Velpenaar in zijn huis aan de Dennenweg overvallen. Het slachtoffer werd daarbij mishandeld en gekneveld maar raakte niet ernstig gewond. De politie is een onderzoek begonnen en roept getuigen op te reageren.

Volgens het slachtoffer waren de drie overvallers rond 04.15 uur zijn huis binnengedrongen, waarna ze hem zouden hebben geslagen en gekneveld. Daarna zouden de overvallers onder meer een grote televisie hebben buitgemaakt en enkele spelcomputers. Nadat de overvallers waren vertrokken wist de Velpenaar zijn huis uit te komen waarna hij bij buurtbewoners aanklampte om hulp.

Gewaarschuwde agenten hebben nog vergeefs in de omgeving gezocht. Volgens het slachtoffer is van hen slechts bekend dat het om drie gemaskerde mannen ging, allen in het donker gekleed. De politie vraagt eventuele getuigen te reageren. Wellicht is het een passant opgevallen dat men met de grote televisie heeft lopen slepen. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.