Home / Velp / Speelotheek Velp zoekt helpende vrijwilligers

Speelotheek Velp zoekt helpende vrijwilligers

VELP – De Speelotheek in het Kasteel in Velp wil in september heel graag weer open, maar daarvoor zoekt Carion enkele vrijwilligers. Iedereen die zin heeft om hier een paar uur per week aan mee te helpen, kan zich voor 1 juni aanmelden bij Peter van Zanten via e-mail. p.van.zanten@carion.nl of via tel. 026 – 3645202. Een Speelotheek geeft informatie over goede spellen, stimuleert goed spelgebruik, wil het samen spelen tussen kinderen en ouders bevorderen en het is handig en goed voor de portemonnee omdat men niet steeds een nieuw spel aan hoeft te schaffen. De Speelotheek in Velp is na tien jaar in 2008 gesloten. Alleen met enkele vrijwilligers is een doorstart mogelijk.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.