Home / Velp / Dag van de Buurt in Velp-Zuid

Dag van de Buurt in Velp-Zuid

VELP – Carion houdt op zondag 19 september de Dag van de Buurt in de buurt van de Poort in Velp-Zuid. Het thema van dit jaar is oost West Velp Zuid best. Een rommelmarkt is weer onderdeel van het programma, daartoe kunnen belangstellenden een kraam huren. De afmeting van de kraam bedraagt vier bij één meter. Een kraam kost net als vorig jaar 20 euro. Per kraam wordt 5 euro borg gevraagd. Opgeven kan bij De Poort in Velp-Zuid of bel Mart Zweers via tel. 026 – 3645202 of stuur een e-mail naar p.van.zanten@carion.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.