Home / Regio / Collecte epilepsiebestrijding start 25 mei

Collecte epilepsiebestrijding start 25 mei

REGIO – In de week van dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 mei gaan ruim 35.000 vrijwilligers op pad om huis aan huis te collecteren voor het Nationaal Epilepsie Fonds – De Macht van het Kleine. Het thema is Epilepsie maakt geen onderscheid, u wel? De opbrengst van de collecte is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, het organiseren van begeleide vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.