Doesburgs waterpoloteam op reis

DOESBURG – De mannen van DWV hebben een fantastische reis gemaakt naar Boedapest. Deze begon dan wel iets later in verband met een gecancelde vlucht, maar dat mocht de pret niet drukken. De mannen hebben vier dagen getraind en wedstrijden gespeeld, waar ze veel van hebben geleerd. De Hongaren zijn uitstekende waterpoloërs en bovendien beresterk. Ook heeft DWV een wedstrijd bij mogen wonen op Europees niveau, Vasas Boedapest tegen Széged. De Doesburgers waren onder de indruk van de kracht en snelheid van de teams. Bij een wedstrijd die daarna tegen Hongaarse tegenstanders werd gespeeld, waren zij dan ook bloedfanatiek. Natuurlijk hebben de Nederlanders ook de stad verkend. MAFC Boedapest is nu ook uitgenodigd om een tegenbezoek te brengen aan Doesburg en de club heeft aangegeven daar zeker gebruik van te gaan maken. De mannen van DWV gaan graag nog eens wat langer terug om de Hongaarse techniek echt onder de knie te krijgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.