Vijfde editie CH De Havikerwaard

DE STEEG – Landelijke Rijvereniging Velp en Omstreken houdt in het weekend van vrijdag 25 juni tot en met zondag 27 juni de vijfde editie van CH De Havikerwaard in De Steeg. Vrijdag springen de klassen M, Z en ZZ, zaterdag springen de klassen L, M en B met aansluitend de feestavond en zondag springen Nationaal 1.30, 1.40 en 1.35 met aansluitend De Grote Prijs van De Havikerwaard. Inschrijven is nog mogelijk en bij voorkeur per e-mail via. info.velp@havikerwaard.nl. Paardenliefhebbers, jong en oud, ontmoeten elkaar op de terreinen van De Havikerwaard in De Steeg.

www.velpeo.nl
www.startlijsten.nl
www.havikerwaard.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.