Home / De Steeg / Vijfde editie CH De Havikerwaard

Vijfde editie CH De Havikerwaard

DE STEEG – Landelijke Rijvereniging Velp en Omstreken houdt in het weekend van vrijdag 25 juni tot en met zondag 27 juni de vijfde editie van CH De Havikerwaard in De Steeg. Vrijdag springen de klassen M, Z en ZZ, zaterdag springen de klassen L, M en B met aansluitend de feestavond en zondag springen Nationaal 1.30, 1.40 en 1.35 met aansluitend De Grote Prijs van De Havikerwaard. Inschrijven is nog mogelijk en bij voorkeur per e-mail via. info.velp@havikerwaard.nl. Paardenliefhebbers, jong en oud, ontmoeten elkaar op de terreinen van De Havikerwaard in De Steeg.

www.velpeo.nl
www.startlijsten.nl
www.havikerwaard.nl

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.