Home / Bronkhorst / Kaartverkoop KVS start op pinkstermarkt

Kaartverkoop KVS start op pinkstermarkt

BRUMMEN – De Kinderen Vakantiespelen Brummen vinden dit jaar plaats in de week van 9 tot en met 13 augustus. Het thema van dit is Harlekijn in sprookjesland. Harlekijn is druk op zoek naar kinderen tussen de zes en twaalf jaar die samen met hem weer een leuk avontuur willen beleven.

De verkoop van de kaarten start dit jaar weer vanuit een kraam op de pinkstermarkt in Brummen op 24 mei van 10.00 tot 16.30 uur. Vanaf 25 mei kunnen kaarten gekocht worden bij Stichting Welzijn Brummen aan het Graaf van Linmburg Stirumplein 5. Het kaartje kost 12,50 euro en iedereen die negen jaar of ouder is, mag één nachtje blijven slapen voor 1 euro extra. Daarnaast zoekt de organisatie (SWB) nog nieuwe vrijwilligers.

www.kvsbrummen.nl
SWB, Boy van Eldijk
Tel. 0575 – 561988
E-mail. b.vaneldijk@welzijnbrummen.nl

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.