Home / Bronkhorst / Gezin Hietbrink vertelt over tijd in Vroolijke Frans

Gezin Hietbrink vertelt over tijd in Vroolijke Frans

BROEK (BRUMMEN) – Maar liefst honderdzestig jaar zwaaide de familie Hietbrink de scepter in café de Vroolijke Frans in Brummen. Aan deze periode komt per 1 juni een eind, als Jan en Fenny Hietbrink afscheid nemen. Het café wordt overgenomen door drie Brummense ondernemers, die dezelfde gastvrijheid willen behouden. Om te vertellen over hun familiecafé, zijn Jan en Fenny met hun zonen Alfred en Wim zondag te gast op lokale zender Radio Veluwezoom. Vanaf 14.00 uur vertellen ze over het café, de gasten en wat hier allemaal is voorgevallen. Het programma wordt herhaald op maandag om 13.00 uur en vrijdag 28 mei om 19.00 uur. Veluwezoom FM is in de ether te ontvangen op 107.5 Mhz, op de kabel op 93.6 en via de televisie als achtergrond bij de kabelkrant van RTV Veluwezoom.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.