Veiling voor Sami

SPANKEREN – In de Kerkhorst in Spankeren is op donderdag 3 juni een veiling voor Sami uit Roemenië. De 8-jarige Sami is geboren zonder slokdarm en is vorig jaar in Nederland geopereerd. Sindsdien verblijft hij met zijn familie in Dieren voor verdere behandeling. Een aantal inwoners uit Dieren heeft zich verenigd in een werkgroep en zamelt geld in om Sami en zijn familie van de eerste levensbehoeften te voorzien. De werkgroep organiseert hiervoor concerten en andere activiteiten. Tijdens de veiling op 3 juni biedt een aantal bedrijven producten of diensten aan. Ook zijn er Roemeense hapjes te koop. De veiling begint om 17.30 uur. De Kerkhorst is te vinden aan de Dorpsweg 65a in Spankeren. De organisatie vraagt belangstellenden zich aan te melden via info@helpsami.nl. Kijk op www.helpsami.nl voor informatie over Sami.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.