Gemeente houdt bijeenkomst over woningbouw Rhederhof

RHEDEN – De gemeente Rheden houdt op maandag 17 mei in hotel De Roskam een informatiebijeenkomst over de woningbouwplannen op het terrein Rhederhof.

De gemeente wil 57 woningen bouwen op de locatie van het voormalig bejaardenhuis Rhederhof aan de Snippendaalseweg. Sinds vorige week ligt een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis in De Steeg. Het bestemmingsplan bestaat tevens uit een actualisering voor de panden en gronden op het oostelijk deel van het terrein Rhederhof. Op 17 mei kunnen belangstellenden tussen 19.30 en 21.00 uur bij hotel De Roskam aan de Arnhemsestraatweg in Rheden informatie krijgen over het plan en de procedure. Behalve ambtenaren van de gemeente, zijn ook medewerkers van Portaal Vastgoed Ontwikkeling en Kuiper Vastgoed aanwezig. De gemeente Rheden benadrukt dat de renovatie van het landhuis De Rhederhof, onlangs uitverkozen tot ´het mooiste pand van Nederland´, geen onderwerp van de bijeenkomst is. Het ontwerpbestemmingsplan Rhederhof ligt nog tot 17 juni ter inzage in het gemeentehuis in De Steeg. Binnen deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeente.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.