Eenzijdig ongeval in Empe

EMPE – Op woensdagmorgen 12 mei heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg in Empe. Er raakte niemand gewond. De politie zoekt in verband met onderzoek naar de exacte toedracht naar getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 11:00 uur. Een 19-jarige automobilist uit Empe reed over de Rijksweg, hij kwam vanuit Voorst en reed richting Empe/Zutphen. Ter hoogte van de spoorwegovergang nabij station Voorst/Empe kwam de automobilist in de berm terecht waardoor hij de controle over zijn voertuig verloor en uiteindelijk tegen de spoorboominstallatie tot stilstand kwam. De politie onderzoekt de exacte toedracht en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. In verband met het onderzoek is de politie specifiek op zoek naar de bestuurder van een roodkleurige personenauto met caravan die rond het tijdstip van het ongeval vanuit Empe/Zutphen over de Rijksweg reed. Ook deze bestuurder wordt verzocht te bellen met 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.