Gemeente Rheden waarschuwt voor malafide organisaties

DE STEEG – De gemeente Rheden waarschuwt bedrijven voor malafide organisaties die vragen om te adverteren in de nieuwe gemeentegids.

Rheden werkt aan een nieuwe gemeentegids, die rond september van dit jaar zal verschijnen. Uitgever Akse Media uit Den Helder werft momenteel adverteerders voor de gids. Volgens Rheden zijn er op dit moment malafide organisaties in de gemeente actief die bedrijven benaderen voor een advertentie. De gemeente drukt bedrijven op het hart om niet met deze organisaties in zee te gaan. De medewerker van Akse Media die voor de advertenties van de nieuwe gemeentegids van Rheden zorgt, is Daniel Schuurman. Alleen hij kan de officiële aanbevelingsbrief van de gemeente Rheden overleggen.
Eerder deed de gemeente Doesburg al een soortgelijke waarschuwing uitgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.