Lintje voor de heer Klein

VELP – De geer G. Klein is dinsdag verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens de jaarvergadering van de PCOB werd hij overvallen door burgemeester Petra van Wingerden, die hem het lintje opspeldde, waarmee de heer Klein is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Klein zet zich sinds 1953 in op het gebied van kerkelijk leven en ouderenwelzijn. Hij ondersteunt de PCOB-afdeling Velp / Rozendaal al 25 jaar. Hier was de heer Klein actief als voorzitter, secretaris en later als notulist. Tot op heden is deze 88-jarige nog steeds actief als ledenwerver en hij organiseert het jaarlijkse dagreisje voor leden van de bond. Verder regelt de heer Klein de bezorging bij de leden van het landelijke blad Perspectief en het COSBO-nieuws. Daarnaast is hij al vijftien jaar penningmeester van de wijkraden Gereformeerde Kerk Velp en Protestantse Kerk Velp – foto Marc Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.