Home / Rheden / Open jeugdtoernooi RTC de Laak

Open jeugdtoernooi RTC de Laak

RHEDEN – Op het tennispark van RTC de Laak in Rheden wordt van maandag 7 tot en met zondag 13 juni weer het open jeugdtoernooi gehouden. Jeugdspelers tot en met achttien jaar kunnen zich inschrijven op verschillende niveaus tot speelsterkte vijf. Inschrijven kan tot en met zaterdag 29 mei via www.toernooi.nl. Op de finalezondag wordt het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking en een verloting. Natuurlijk zijn ouders, familieleden en vrienden om de wedstrijden te bekijken.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.