Home / Lieren / Tienduizendste buurtbuspassagier

Tienduizendste buurtbuspassagier

LIEREN / OOSTERHUIZEN – De Buurtbus Oosterhuizen – Lieren vervoerde maandagmiddag 10 mei de tienduizendste passagier. Dit was Thijs Mijwaard uit Teuge, die werd verrast met een bos bloemen en een cadeaubon. Sinds de start op 15 december 2008 groeit het aantal passagiers van de buurtbus gestaag. In 2010 werden tot nu toe gemiddeld 210 passagiers vervoerd, tegen 115 in 2009. Dit succes is mede te danken aan het uitbreiden van de route naar Loenen – Veldhuizen in december vorig jaar. De inwoners van de dorpen, maar ook de gasten van de campings, zijn blij met deze vorm van openbaar vervoer die mogelijk wordt gemaakt dankzij de inzet van een dertigtal vrijwilligers.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.