Home / Eerbeek / Probleem hangjongeren Eerbeek op tv

Probleem hangjongeren Eerbeek op tv

EERBEEK – Televisieprogramma TROS RegelRecht besteedt dinsdag aandacht aan de hangjongeren op de Bernstein in Eerbeek. Al jarenlang klaagt de buurt over overlast van de jeugd die graag bij de winkels rondhangen. Ze hebben last van geschreeuw en vandalisme, maar ook drugshandel en pogingen tot brandstichting komen hier voor. Het probleem wordt in het programma gepresenteerd aan een panel van deskundigen, waaronder oud-burgemeester Ivo Opstelten, een advocaat en een maatschappelijk werker. Samen wordt gekeken naar een oplossing. Of de bemoeienissen van het programma ook resultaat hebben, is dinsdag 18 mei vanaf 21.05 uur te zien op Nederland 1.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.