Stratenvolleybaltoernooi Bruvoc

BRUMMEN – Op het voormalig Veld 4 op Sportpark de Hazenberg in Brummen wordt zondag 13 juni voor de 29e keer weer het stratenvolleybaltoernooi van Bruvoc gehouden. Iedereen van acht jaar en ouder kan hier aan meedoen. Inschrijven kan per team, dat dient te bestaan uit minimaal twee dames in het veld. Ook mogen er maximaal twee Nevobo-competitie spelende senioren in het veld staan. Alle teams moeten een aantal keer een scheidsrechter leveren. Bij voldoende aanmeldingen van jeugdteams, wordt een speciaal jeugdtoernooi gehouden. De dag begint om 09.00 uur met de voorrondes. Om 12.00 uur, na het opmaken van de eindstand in de poules, worden de teams naar sterkte ingedeeld. Rond 16.30 uur worden de finales gespeeld, maar aansluitend de prijsuitreiking. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek in Brummen, Plein Vijf, Primera en Super de Boer of te downloaden van www.bruvoc.nl.

Drikus Kok, 0575-563085;
secretariaat@bruvoc.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.