Home / Angerlo / Darters D’n Uutkiek kampioen

Darters D’n Uutkiek kampioen

ANGERLO – Het dartteam van Café d’n Uutkiek in Angerlo is wederom kampioen geworden. Met nog drie wedstrijden te gaan is het team Druses 180 voor de tweede keer het beste in de stedendriehoek vierde divisie. Het team, bestaande uit Frank Hartemink, Jos Kleinreesink, Rob Haanappel, Robert Teerink, Lou Vivas en Niels Verhoef, is door kroegbaas Maikel van den Anker gefeliciteerd met bloemen en het nodige vocht.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.