Home / Laag-Soeren / Opening Boerendierentuin

Opening Boerendierentuin

LAAG-SOEREN – Vanaf Pinksteren kan men eens met een koe knuffelen of met een varken spelen bij de familie Kiezebrink in Laag-Soeren. De familie wil graag dat mensen kennis kunnen maken met het leven van dieren op een boerderij. Je mag in de wei om de dieren te aaien, te knuffelen, te voeren of om een ponyritje te maken. Voor de ouders is er koffie. Ook kan men een lammetje adopteren, geitjes melken, geitjes tekenen, grabbelen of genieten van een heerlijk boerenschepijsje. Op Eerste Pinksterdag om 12.00 uur is de boerderij voor het eerst open, daarna op elke woensdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor groepen zijn ook andere dagen mogelijk.

Priesnitzlaan 23
Tel. 0313 – 619747
E-mail famkiezebrink@planet.nl

 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.