Opening Boerendierentuin

LAAG-SOEREN – Vanaf Pinksteren kan men eens met een koe knuffelen of met een varken spelen bij de familie Kiezebrink in Laag-Soeren. De familie wil graag dat mensen kennis kunnen maken met het leven van dieren op een boerderij. Je mag in de wei om de dieren te aaien, te knuffelen, te voeren of om een ponyritje te maken. Voor de ouders is er koffie. Ook kan men een lammetje adopteren, geitjes melken, geitjes tekenen, grabbelen of genieten van een heerlijk boerenschepijsje. Op Eerste Pinksterdag om 12.00 uur is de boerderij voor het eerst open, daarna op elke woensdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor groepen zijn ook andere dagen mogelijk.

Priesnitzlaan 23
Tel. 0313 – 619747
E-mail famkiezebrink@planet.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.