Home / Doesburg / Shirts voor F2 SC Doesburg

Shirts voor F2 SC Doesburg

DOESBURG – Al eerder dit seizoen heeft Rob Fuhler van Paintball World prisonbreak de F2 van SC Doesburg nieuwe shirts geschonken, vrijdag was het zover dat eigenaar Rob Fuhler eindelijk tijd had om samen met de F2 op de foto te gaan. Paintball World prisonbreak is gevestigd in de oude gevangenis te Zutphen, naast het paintballen is er voor de kleintjes de mogelijkheid om te lasergamen. De F-jes bedanken Rob voor de mooie shirts. Om te laten zien hoe blij ze zijn met hun shirts deden de spelers extra hun best om Rob Fuhler een mooie wedstrijd te laten zien, het werd dan ook 3-2 voor Sc Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.