Shirts voor F2 SC Doesburg

DOESBURG – Al eerder dit seizoen heeft Rob Fuhler van Paintball World prisonbreak de F2 van SC Doesburg nieuwe shirts geschonken, vrijdag was het zover dat eigenaar Rob Fuhler eindelijk tijd had om samen met de F2 op de foto te gaan. Paintball World prisonbreak is gevestigd in de oude gevangenis te Zutphen, naast het paintballen is er voor de kleintjes de mogelijkheid om te lasergamen. De F-jes bedanken Rob voor de mooie shirts. Om te laten zien hoe blij ze zijn met hun shirts deden de spelers extra hun best om Rob Fuhler een mooie wedstrijd te laten zien, het werd dan ook 3-2 voor Sc Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.