Home / Voorst / Oosterhuuzens Dialectkoor bij Mo’j is luusteren

Oosterhuuzens Dialectkoor bij Mo’j is luusteren

EERBEEK / VOORST – In het dialectprogramma Mo’j is luusteren van Radio Voorst, gaat presentator Martien Kobussen op zaterdag 15 mei aan de praat met leden het Oosterhuuzens Dialectkoor. Kort geleden is de eerste CD Mien Veluweland gepresenteerd tijdens de lustrumuitvoering in een bomvolle zaal van De Nieuwe Zweep. Gerrit Hulshof en Hanny Weijenberg vertellen over de totstandkoming van deze Cd die achttien liedjes bevat en verder alle bijzonderheden over het koor. Het Oosterhuuzens Dialectkoor bestaat vijf jaar en zingt uitsluitend liedjes in het Oost Veluws Dialect. Dirigent is Klaas Berends uit Oosterhuizen..
In het tweede uur de weerman Mark Wolvenne, een voordracht van Twente Plat en in het shantykwartiertje zeemansliedjes van het shantykoor Tolbert.
 

Lees ook

Mediteren tijdens Bidden met de Benen

REGIO – Acht keer per jaar organiseert de werkgroep Bidden me de Benen een wandeling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.