Home / Velp / Lustrum Stichting kleintje cultuur Velp

Lustrum Stichting kleintje cultuur Velp

VELP – Stichting kleintje cultuur is een stichting met het doel kleinschalige culturele- en cultuurhistorische projecten in de gemeente Rheden te ondersteunen. De stichting is opgericht na een eerste boekenmarkt in november 2000. Initiatiefnemers waren destijds boekhandel Jansen & de Feijter en de Velpse Bibliotheek. Sindsdien heeft kleintje cultuur veel kleinschalige projecten gesponsord zoals de kunst- en cultuurmarkt. Vanaf dit voorjaar beperkt de stichting zich tot het beheren van een kleinschalig cultureel fonds. Het organiseren van activiteiten behoort niet meer tot haar taken. De eerstvolgende Boeken-, Kunst- en Cultuurmarkt op 18 september wordt georganiseerd door de Alliantie en boekhandel Jansen & de Feijter, samen met vrijwilligers.

Tel. 026 – 3646018
E-mail. janny.hoppe@xs4all.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.